Erkku Kottonen

Erkku Kottonen

Ei kommentteja artikkeliin Erkku Kottonen
  • Nose Work

Erkku Kottonen on eläinten kouluttamisen ammattilainen jo vuodesta 2007.

Erkku on kouluttanut kouluttajia ja koiria Eläinkoulutuskeskuksessa keskittyen viime vuosina hajutyöskentelylajien opettamiseen. Vuoden 2015 tammikuusta hän on opettanut Nose Workia ympäri Suomen.

Erkku on käynyt oppimassa lajia Ruotsissa ja oman koiran kanssa siellä kokeessa kahdesti. Hän osallistui lajin kehittäjän Ron Gauntin 6-päiväiselle kurssille kesällä 2016, ja järjesti Gauntin ShowHau Centeriin ensimmäiselle Suomen vierailulleen heinäkuussa 2016. Hän on myös mukana lajin yhdistystoiminnassa Suomessa ja seuraa Ruotsin yhteisöä tiiviisti.

Erkulla on pitkän opettamisen ammattitaidon lisäksi Suomen kattavin kokemus Nose Workista ja Centerin kursseilla hän opettaa niin vasta-alkajia kuin kokeisiin tähtääviäkin koirakoita. Hän hallitsee koulutusmetodeista niin helppoja, kaikille koirille sopivia kuin vaativaan hajutyöskentelyynkin tähtääviä ammattilaisten käyttämiä menetelmiä.

erkku@showhaucenter.fi

About the author:

ShowHau Center on koiraharrastajien olohuone Vantaan Tammistossa. ShowHau TV tarjoaa uuden tuotantokauden joka kevät ja syksy valtakunnallisella tv-kanavalla.

Aukioloajat

Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin avoinna sopimuksen mukaan (tapahtumat, tilavaraukset ym.)

Osoite

Nilsaksentie 2
01510 Vantaa

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelu:
029 37000 70

Back to Top