Sanna Helenius

Sanna Helenius

Ei kommentteja artikkeliin Sanna Helenius
  • Eläinkouluttaja
  • Ongelmakoirakouluttaja
  • Koirahieroja

Hei, olen Sanna Helenius ja työskentelen ShowHau Centerillä sekä kouluttajana että koirahierojana. Kursseilla ohjaan muunmuassa Doboa, rally-tokoa, naksutinkoulutusta, temppu- ja aktivointikursseja sekä erilaisia penturyhmiä ja arkitottelelvaisuutta. Hierontapuolella asiakkainani käy kaikenlaisia koiria harrastuskoirista kotikoiriin, loukkaantumisista ja operaatioista toipuvia koiria sekä esimerkiksi nivelrikkopotilaita.

Valmistuin Suomen Eläinkoulutuskeskuksen kouluttajakoulutuksesta vuonna 2013 ja ongelmakoirakouluttajan opinnot sain päätökseen keväällä 2014. Koirahierojaksi valmistuin Tampereen Koirahierojakoulusta vuonna 2015. Samana vuonna suoritin Eläintenhoitajan ammattitutkinnon (osaamisalana koirahieroja) Amiedulla. Kiinnostus eläimiin ja erityisesti koiriin sai alkunsa jo vuosia sitten, ja eläinten koulutus ja hyvinvointi ovat aina olleet suurimpia kiinnostuksen kohteitani.

Kouluttajana minulle on tärkeää saada koira ja omistaja toimimaan yhdessä tiiminä ja nauttimaan elämästä ja arjesta. Koulutustilanteista pyrin aina tekemään mahdollisimman hauskoja ja innostavia sekä koiralle että omistajalle. Koulutustapani perustuvat eläinten käyttäytymistieteisiin ja eläinten oppimispsykologiaan. Lähtökohtana on aina oikean käytöksen vahvistaminen ja palkkion oikeanlainen käyttö. Olen sitoutunut noudattamaan Eläinkouluttajien eettisiä sääntöjä.

Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti ja pyrin laajentamaan osaamistani kurssien, luentojen ja alan kirjallisuuden kautta. Koirahierontapuolella teen tällä hetkellä biomekaniikan ja faskiamanipulaation jatko-opintoja. Olen Dobo-koulutusohjaajakoulutuksesta valmistunut Dobo-ohjaaja (2014) ja suorittanut Karen Pryor Academyn Puppy Start Right-koulutusohjaajakurssin (2016). Suoritan myös parhaillaan Eläinkoulutuskeskuksella hajutyöskentelyn syventäviä opintoja.

Kotona meillä asustaa kääpiövillakoira ja kaksi maltankoiraa joiden kanssa harrastetaan rally-toko, doboa ja agilityä sekä tehdään monipuolista tempputreeniä omaksi iloksi ja aktivoinniksi.

Yhteystiedot:
sanna@showhaucenter.fi
040 621 3036

About the author:

ShowHau Center on koiraharrastajien olohuone Vantaan Tammistossa. ShowHau TV tarjoaa uuden tuotantokauden joka kevät ja syksy valtakunnallisella tv-kanavalla.

Aukioloajat

Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin avoinna sopimuksen mukaan (tapahtumat, tilavaraukset ym.)

Osoite

Nilsaksentie 2
01510 Vantaa

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelu:
029 37000 70

Back to Top