Kontakti ja ohitus alkaa ti 7.11.

Kontakti ja ohitus alkaa ti 7.11.

Ei kommentteja artikkeliin Kontakti ja ohitus alkaa ti 7.11.

Kontakti ja ohitukset -kurssilla tehdään erilaisia harjoitteita joiden avulla pyritään parantamaan koiran ja ohjaajan välistä kontaktia ja yhteistyötä. Kurssilla opetellaan uusia taitoja jotka helpottavat koiran kanssa liikkumista ja harjoitellaan mm. seuraamista arkipäiväisiin ohitustilanteisiin avuksi.
Kontakti ja ohitukset -kurssi sopii esimerkiksi koirille, joihin on hankalaa saada kontaktia kun ympäristön häiriöt tuntuvat vievän koiran huomion. Erilaisilla yhteistyötä ja kontaktia parantavilla harjoituksilla lähdetään tekemään ohituksista ja yleisesti koiran kanssa liikkumisesta helpompaa ja hallitumpaa.
Kurssilla voidaan alussa käyttää apuna näköesteitä koirakoiden välillä, mutta koiran ei tulisi reagoida aggressiivisesti muihin koiriin tai ihmisiin. Hankalammille remmirähjääjille ja hyvin pelokkaille koirille suosittelemme Ohitus/remmirähjä-kurssia.

Tiistaisin 7.11-28.11 klo 17, yhteensä 4 kertaa, hinta 80e

Varaa paikkasi

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

About the author:

ShowHau Center on koiraharrastajien olohuone Vantaan Tammistossa. ShowHau TV tarjoaa uuden tuotantokauden joka kevät ja syksy valtakunnallisella tv-kanavalla.

Leave a comment

Aukioloajat

Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin avoinna sopimuksen mukaan (tapahtumat, tilavaraukset ym.)

Osoite

Nilsaksentie 2
01510 Vantaa

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelu:
029 37000 70

Back to Top