Ohitus/Remmirähjääjät alkaa to 26.10.

Ohitus/Remmirähjääjät alkaa to 26.10.

Ei kommentteja artikkeliin Ohitus/Remmirähjääjät alkaa to 26.10.

Ohitus/Remmirähjääjät -kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille ja rotuisille koirille, jotka kiihtyvät toisten koirien näkemisestä ja joille ohitustilanteet ovat vaikeita, koska koira rähisee ja riehuu hihnassa.
Kurssi on suunniteltu nimenomaan toisiin koiriin ei-toivotulla tavalla reagoiville koirille; koira ei saa olla vihainen ihmisiä kohtaan eikä sillä saa olla puremishistoriaa.
Kurssilla harjoitellaan erilaisia tapoja toimia ohitustilanteissa, jotta niistä tulisi hallitumpia. Opetellaan uusia taitoja joita koirakko pystyy jatkossa hyödyntämään itsenäisesti ohitustilanteiden harjoittelussa.
Kaikki harjoitukset pyritään tekemään niin, että rähjäämistilanteita ei pääsisi syntymään. Koiria siedätetään häiriöihin palkitsemiseen perustuvin menetelmin ja koulutus pohjautuu vastaehdollistamiseen ja korvaavien käytösten opettamiseen koiralle.
Kursseille otetaan korkeintaan 4 koirakkoa. Yhden harjoituskerran kesto on noin 50 minuuttia.

Torstaisin 26.10-16.11 klo 21, yhteensä 4 kertaa, hinta 100e

Varaa paikkasi

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

About the author:

ShowHau Center on koiraharrastajien olohuone Vantaan Tammistossa. ShowHau TV tarjoaa uuden tuotantokauden joka kevät ja syksy valtakunnallisella tv-kanavalla.

Leave a comment

Aukioloajat

Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin avoinna sopimuksen mukaan (tapahtumat, tilavaraukset ym.)

Osoite

Nilsaksentie 2
01510 Vantaa

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelu:
029 37000 70

Back to Top