Hieronta

Huom! Samalle päivälle ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse: 029 37000 84 / Sanna Helenius

Koirahieronta 60 minuuttia

Koirahieroja (Ammattitutkinto) Sanna Helenius.

Ammattitaitoista lihashuoltoa urheileville ja kilpaileville koirille, kotikoirille, erilaisista vammoista ja leikkauksista toipuville tai esimerkiksi nivelrikkoisille koirille.

Parhaimmillaan hieronta on ennaltaehkäisevää hoitoa jossa pyritään ehkäisemään ongelmien syntymistä. Hierontaa käytetään myös nopeuttamaan ja helpottamaan vammoista parantumista, rentouttamaan koiraa, vähentämään erilaisia kiputiloja, rasituksesta palautumiseen, lihas- ja kudossairauksissa, apuhoitona nivel- ja selkäongelmissa sekä monessa muussa tilanteessa. Pitkittyessään lihaskireydet voivat johtaa koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin heikentymiseen. Merkkejä jumeista tai lihaskivusta on esim. venyttelyn vähentyminen/loppuminen, nuoleminen/kirputus, selkä köyryssä seisominen, askelpituuden lyhentyminen tai muut muutokset liikkeessä, koiran käytös muuttuu normaalista poikkeavaksi; koira on ärtynyt tai levoton, vetäytyy omiin oloihinsa, koira aristelee johonkin kohtaan koskemista… Monet koirat ovat kuitenkin taitavia peittämään epämukavaa oloa tai kipua eikä hitaasti tapahtuvia muutoksia ole helppo huomata.

Hieronta sopii lähes kaikille koirille, mutta huomioonotettavia vasta-aiheita hieronnalle ovat kuume, laajat ihotulehdukset, tarttuvat taudit, syöpä, tiineys 7. viikon jälkeen sekä akuutit vammat (noin 3 päivän varoaika).

Pentuhieronta 30 minuuttia

Koirahieroja (Ammattitutkinto) Sanna Helenius.

Pentuhieronta on alle 10kk ikäisille pennuille suunniteltu käsittelyharjoitus, jossa pentua totutetaan rauhallisesti käsiteltävänä olemiseen. Pentu voidaan käydä kokonaisuudessaan läpi esimerkiksi mahdollisten lihaskireyksien löytämiseksi mutta varsinaisia hoitoja ei lähdetä tekemään vaan pääasiassa keskitytään tekemään käsittelystä mukava kokemus pennulle.
Sopii myös aroille koirille joita halutaan totuttaa vieraan ihmisen käsittelyyn esimerkiksi tulevia hierontoja varten.

Hinnasto

Koirahieronta 60 min. 40€

Pentuhieronta 30 min. 25€

Koirahieronnat kotikäyntinä, 15 km tai alle: +10€. Pidemmät matkat sopimuksen mukaan.

Varaa nyt

Varaa hyvinvointipalvelut kätevästi online-varauspalvelustamme tai puhelimitse 029 37000 70 tai sähköpostitse info@showhaucenter.fi

Huom! Samalle päivälle ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse: 029 37000 84 / Sanna Helenius

Lisätiedot:

sanna@showhaucenter.fi, 029 37000 84

 

Aukioloajat

Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin avoinna sopimuksen mukaan (tapahtumat, tilavaraukset ym.)

Osoite

Nilsaksentie 2
01510 Vantaa

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelu:
029 37000 70

Back to Top