Akupunkitio ja laserhoito

Akupunkitio ja laserhoito

Akupunktio

Kiinalainen lääketiede on yli 3500 vuotta vanhaa. Se perustuu useaan eri osa-alueeseen. Tavoite on aina tasapainon saavuttaminen. Tasapainoon päästäkseen käytetään kiinalaisen diagnostiikan mukaista hoitoa. Hoitoina annetaan akupunktiota, ravintoneuvontaa, yrttejä sekä hierontaa.

Akupunktiohoidot tekee Janne Ruokonen.

Hinnasto

Akupunktio koirille (1. koira/kerta) 60e
-> saman omistajan seuraavat koirat 50e

Laserhoito

Laserhoidolla voidaan lievittää kipua ja nopeuttaa vammojen paranemista. Laserhoitoa voidaan käyttää esimerkiksi haavojen hoidossa, kroonisissa selkäkivuissa, lihasjännitysten lievittämisessä ja vähentämään turvotusta. Hoitoa voidaan käyttää apuna myös nivelrikkoisille koirille tai nopeuttamaan murtumien paranemista. Hoito ei ole koiralle kivuliasta eikä laservalo vahingoita kudosta. Laserhoito parantaa aineenvaihduntaa solutasolla ja auttaa happea kulkeutumaan kudoksiin tehokkaammin. Verenkierto lisääntyy, aineenvaihdunta ja hapen kulkeutuminen kudokseen paranee ja turvotus vähenee. Yksi hoitokerta kestää noin 5-10 minuuttia. Hoitojakson pituus riippuu koiran voinnista. Esimerkki hoitojaksosta voisi olla ensimmäisellä viikolla 3 kertaa, toisella viikolla 2 kertaa, kolmannella viikolla kerran ja jatkossa tarpeen mukaan. Käytössämme on IV-luokan terapialaser (K-laser).

Laserhoidot tekee Sanna Helenius.

Hinnasto

25€ / kerta

110€ / 5 kertaa

Kotikäynnit +10€ / max. 15 km matka. Pidemmät matkat sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus:

Varaa nyt

Varaa hyvinvointipalvelut kätevästi online-varauspalvelustamme tai puhelimitse 029 37000 70 tai sähköpostitse info@showhaucenter.fi

 

Aukioloajat

Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin avoinna sopimuksen mukaan (tapahtumat, tilavaraukset ym.)

Osoite

Nilsaksentie 2
01510 Vantaa

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelu:
029 37000 70

Back to Top